Bejelentkezés

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Több ellenzéki parlamenti képviselő vette át a követeléseinket egy sajtótájékoztató keretében:

 

 

 

Minden parlamenti párt megkapta az alábbi meghívót:

 

Tisztelt …..   !

 

 

Bizonyára tudomására jutott már, hogy 2018 január 13-án megalakult az Adóskamara, mely összefogja a pénzügyi rendszer károsultjait.

 

 

Többek között, sem a devizahitel, sem a Quaestor károsultjai nem érzik úgy, hogy érdemben rendeződött volna a problémájuk. Jelen pillanatban 900.000 végrehajtás van folyamatban banki és egyéb pénzügyi hitelek miatt. A kilakoltatások pedig nagy ütemben fognak folytatódni májusban, miután a kilakoltatási moratórium ideje lejár.

 

 

A kormány felé több devizahiteles kérelmet, követelést juttattak már el jogvédő, civil szervezetek, de érdemi választ nem kaptak. Utolsó információnk szerint Völner Pál igazságügyi államtitkár találkozni sem hajlandó a károsultak képviselőivel.

 

 

Ilyen körülmények között a kárvallottaknak életfontosságú volt egy olyan szervezet létrehozása, mely képviseli az érdekeiket és egységbe tömöríti őket.

 

 

Az Adóskamara ezen károsultaknak a követelését, a „Márciusi 12 pontot” kívánja átadni az összes parlamenti párt képviselőjének.

 

 

Az átadás ideje és helye:

2018. február 14.  11.00 óra

Budapest, Széchenyi rakpart 19

Képviselői Irodaház

 

 

Kérjük, hogy amennyiben a legkisebb mértékben is figyelmet fordít a devizahitelesek és egyéb pénzügyi károsultak érdekeinek megvédésére, biztosítsa képviselőjük által, hogy fenti anyagot átadhassuk Önöknek. Az átadásra meghívjuk a sajtó munkatársait is.

 

 

Természetesen az anyag átadása után várjuk mielőbbi visszajelzésüket, hogyan, mi módon garantálják ezen emberek igen jelentős gondjának megoldását.

 

 

Az ügy súlyosságára tekintettel fontosnak tartjuk, hogy a tudomásunk szerint február 19-én kezdődő plenáris ülésszakon már konkrét megoldási javaslatok is kerüljenek az országgyűlés elé.

 

 

 

Bízunk abban, hogy közös célunk e társadalmi probléma megoldása.

 

 

Budapest, 2018. február 10.

 

Tisztelettel

Dr Ravasz László

Adóskamara képviseletében